Unieke, multifunctionele eventlocatie

De prachtig gerenoveerde Handelsbeurs Antwerpen is een internationale toplocatie voor bijzondere bedrijfs- en publieksevenementen, congressen en beurzen.

Het centrale plein op het gelijkvloers heeft een capaciteit tot 1.600 personen. Daarnaast zijn er op de etage een tiental multifunctionele zalen voor 30 tot 120 deelnemers, uitgerust volgens de hedendaagse comfortnormen en met geïntegreerde audiovisuele technieken. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de waardevolle en unieke muur- en plafondschilderingen, geornamenteerd houtschrijnwerk en glas-in-loodramen.

Handelsbeurs Antwerpen biedt u een uitgelezen locatie in een bijzonder neogotisch kader, in combinatie met restaurant Fiera en het Autograph by Marriott hotel dat opent in het voorjaar van 2020.

Via de ondergrondse parkeergarage Q-Park Handelsbeurs met 284 parkeerplaatsen, hebben bezoekers rechtstreeks toegang tot de evenementenhal via de inrit aan de Katelijnevest 55. 

Handelsbeurs Antwerpen ligt in het hart van Antwerpen en Europa. De event locatie is makkelijk bereikbaar per auto, trein en vliegtuig. De stad heeft een eigen regionale luchhaven en een station waar de hogesnelheidstrein stopt. De internationale luchthaven Zaventem is vlot bereikbaar op een halfuurtje van Antwerpen. De internationale luchthaven van Amsterdam is slechts een uur rijden met de trein van Antwerpen. 

image-348688-handelsbeurs_event_01-d3d94.JPG
image-348688-handelsbeurs_event_01-d3d94.JPG
image-348688-handelsbeurs_event_01-d3d94.JPG